Datum:
zaterdag 18 februari 2023
Tijd:
09:44 - 13:33 uur
Locatie:
Dommel – Sint Jansbolwerk Sint Janssingel 25, 's-Hertogenbosch

Aankomst, Intocht Z.K.H. Jeugdprins Ties I en Oliebollenfanten­geloop

Iedereen wordt ook dit jaar uitgenodigd om onze eigen Hoogheid Z.K.H. Jeugdprins Ties I, Meneer de Adjudant en het Gevolg weer een gezellig en warm ontvangst te geven. Zij komen om 10:11 uur aan op het Sint Jansbolwerk.
Als zij eenmaal voet aan wal hebben gezet stappen ze na het volkslied en een welkomstwoord van Peerke in de koetsen om met een grote Intocht richting het stadhuis op de Markt te gaan.
Jij loopt toch ook mee?
Op het stadhuis wordt Z.K.H. Ties I ontvangen door onze Bossche Burgemeester Dhr J. Mikkers en Peerke van de Molshoop.
De Hoogheid zal jullie, als inwoners van zijn Oliebollenfantenrijk, natuurlijk ook allemaal welkom heten en het startschot geven voor het tweede deel van de ochtend….het Geloop.
We hebben weer een mooie route met leuke spelletjes voor jullie. Dus trek je kiel aan, doe je rood-wit-gele sjaal om en neem papa en/of mama mee aan de hand en kom dit feestje met de Hoogheid mee vieren.
De finish van het Geloop is in de Orangerie waar je een leuk aandenken krijgt en waar je met alle Oeteldonkertjes een kei vet feest gaat bouwen.
Vrijwilligers zijn altijd nodig, en dus welkom! Wil je ons meehelpen? Meld je dan per mail via oliebollenfantengeloop@gmail.com 
 

Oefen het "liedje veur de Prins"

Meer informatie over het Oliebollenfanten­geloop