Direct naar:

Datum:
vrijdag 22 januari 2021
Tijd:
20:00 - 22:30 uur
Locatie:
online achter oewe kompjoeter

De Grote Oeteldonkse Online TV Show

De Grote Oeteldonkse Online TV show is een ruime 2 uur durende interactieve Oeteldonkse spelshow vol humor en prachtige prijzen. Naast een competatief spelelement zullen tijdens deze show diverse leuke Oeteldonkse filmpjes vertoond worden. Bij het competatieve spelelement, waaraan iedereen kan deelnemen, moet bijvoorbeeld gedacht worden aan het op basis van multiple choice raden van liedjes die achterstevoren worden gedraaid, het raden van een figuur/persoon waarvan de afbeelding steeds duidelijk in beeld komt en het beantwoorden van vragen over allerlei Oeteldonkse wetenswaardigheden. 

De presentatie van deze show is in handen van Hans Tervoort, Nicky van de Ven, Esther Vijverberg, Daniëlle van de Berg. Roger Schouten vervult voor het competatieve spelelement van de show, waarbij deelnemers kunnen inbellen, de rol van notaris.

Deelnemen aan deze prachtige Oeteldonkse spelshow met geweldige prijzen kan door een kaart te kopen a 14 euro via www.degroteonlinetvshow.nl.
Na betaling, waarmee je naast het hebben van een leuke avond ook de Bossche horeca steunt, krijg je een code en kun je de app waarop de interactieve Oeteldonkse Online TV show wordt vertoond en het spel wordt gespeeld downloaden.

Meer informatie

Terug naar boven