Datum:
zaterdag 18 februari 2023
Tijd:
13:11 - 17:11 uur
Start kaartverkoop:
30-01-2023
Locatie:
Hoftheather der Amadeiro’s – Hoftheatertent, Amadeiro Allee (Parade), ’s-Hertogenbosch
Opmerking:
Entreekaarten kinderen € 8,44 Entreekaarten volwassenen (alleen toegang onder begeleiding van ten minste 1 kind) € 9,66

Koop kaartjes

KeinderKupkesFeest – ʹOeteldonk Omèrrumt Oe!ʹ

Het KeinderKupkesFeest is een super Oeteldonks feest voor het hele gezin, maar in het bijzonder voor kinderen tot en met 11 jaar. Tijdens dit feest, dat natuurlijk door Z.K.H. Ties I zal worden geopend, kan worden genoten van leuke optredens van clubs, een DJ (Get Savage) en natuurlijk de winnaar van PKKWK. Daarnaast zijn er fantastische spellen om te doen, kun je worden geschminkt en is er natuurlijk ook een knutsel- en timmerhoek! Voor elk kind wat wils! Er komt een plekje voor de allerkleinsten en voor de oudere kinderen wordt er ook iets bijzonders neergezet! 
 
Kaartverkoop start op 30 januari om 10:11 uur.
Voor leden van de ‘Oeteldonksche Club van 1882’ is er een voorverkoop. Grootpronkers kunnen op 24 januari 2023 vanaf 10:11 uur een gratis keinderkaart en een gratis ouderkaart reserveren. Voor alle andere leden start de voorverkoop op 26 januari 2023 eveneens vanaf 10:11 uur waarbij Klein Boeren en Klein Durskes een gratis Keinderkaart kunnen reserveren en Moeraspachters 50% korting ontvangen op een ouderkaart. Druk op de knop koop kaartjes voor de kaartverkoop.
Vrijwilligers zijn altijd nodig, en dus welkom! Wil je ons meehelpen? Meld je dan per mail via kkf@oeteldonk.org
 
Tijdens dit feest, dat natuurlijk door Z.K.H. Ties I zal worden geopend, kan worden genoten van leuke optredens van clubs, een DJ (Get Savage) en natuurlijk de winnaar van PKKWK. Daarnaast zijn er fantastische spellen om te doen, kun je worden geschminkt en is er natuurlijk ook een knutsel- en timmerhoek!

Meer informatie: