Kwèkfestijn 2022

Het Kwèkfestijn is het jaarlijkse Oeteldonkse liedjesfestival waar vele clubkes hun nieuwe, echt Oeteldonkse composities laten horen. Met gesmeerde kelen en gepoetste instrumenten in de hoofdrol. Dit jaar vindt het Kwèkfestijn plaats in een tent op de Parade. 

Kaartverkoop Kwèkfestijn

De kaartverkoop voor het Kwèkfestijn vindt online plaats via het Theater aan de Parade. Er is geen fysieke kaartverkoop.

Op donderdag 3 november kunnen Grootpronkers hun kaart online bestellen. Op zaterdag 5 november na de loting kunnen alle overige leden hun kaart kopen. Als er nog kaarten over zijn, gaan deze op 9 november de vrije verkoop in.

Je kunt per lid één dag- en één avondkaart kopen. In de laatste week van oktober ontvangen onze leden een nieuwsbrief met verdere instructies. Heb je je mailadres nog niet doorgegeven of heb je je ooit afgemeld voor de nieuwsbrief? Geef dat dan aan ons door. Dat kan door in te loggen op Oeteldonk.org of mail met leden@oeteldonk.org. 

Op de website van het Theater aan de Parade zijn verdere details en veelgestelde vragen omtrent de kaartverkoop te vinden. 

Bekijk hier de live-uitzending van het Kwèkfestijn

Het Kwèkfestijn is vanaf ongeveer 8h30 de hele dag live te volgen via Youtube, DTV Den Bosch en Novo3.

Kwèkfestijn

Datum:
donderdag 01 oktober 2020
Tijd:
- uur

Overige evenementen