Direct naar:

Gezocht / Vacature: projectleider OETELSATION & Beheerders ICT

Het organiseren van Oeteldonks carnaval heeft veel voeten in aarde. Gelukkig kunnen we bouwen en vertrouwen op al die betrokken vrijwilligers. Stuk voor stuk zetten zij de schouders eronder vanuit één van de Ministeries, commissies of andere partijen. En natuurlijk hebben we regelmatig plek voor en vraag naar extra hulp.

Wij zoeken op dit moment:

Vacature: Kartrekker/ projectleider OETELSATION

Een projectleider die samen met de minister van evenementen verantwoordelijk is voor de organisatie van Oetelsation. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met vrijwilligers vanuit allerlei ministeries. Je bent samen met anderen verantwoordelijk voor het jeugd en jongerencarnaval.

Bekijk de volledige vacature

Twee Beheerders ICT

Beheerders die de fysieke server(HP DL380) beheren, deze server bevat zowel operationele als test systemen in een virtuele omgeving, hiervan wordt elke nacht een backup gemaakt. Zij zorgen voor een vlekkeloos functioneren en bewaken het gebruik van resources. Daarnaast beheren zij de webserver en administratiesysteem van het Oeteldonks Gemintemuzeum. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates en het upgraden van systemen en maken verder gebruikers en mailadressen aan. Communicatief en betrouwbaar

Bekijk de volledige vacature

Terug naar boven