In memoriam Paul Plasmans

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Paul Plasmans (70) na een kort ziekbed is overleden. Paul was een bestuurder pur sang. Als Minister van Jeugdzaken (1998 – 2000), Minister van Protocol (2005-2012) en Minister van Secretariaat (2013-2021) heeft hij ongekend veel betekend voor Oeteldonk en voor de Oeteldonksche Club. Hij was voor velen een gerespecteerd en geliefd minister.

Voor zijn enorme verdiensten als bestuurder is hij vorig jaar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau en is hij deze carnaval nog onderscheiden met de Gouden O.C.-speld, de hoogste bestuurlijke onderscheiding die Oeteldonk kent.

Paul was een aimabele man met een diepgewortelde liefde voor Oeteldonk en het protocol in het bijzonder. We gaan hem ontzettend missen. Lieve Paul, dè ge bedankt bent, dè witte!

Update per 6-3-2023

U kunt afscheid nemen van Paul in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA, Rompertsebaan 48 te 's-Hertogenbosch, op 7 en 8 maart tussen 18.30-19.15 uur.

De openbare herdenkingsdienst wordt gehouden op donderdag 9 maart om 10.30uur in de Grote Kerk op Kerkstraat 20 te 's-Hertogenbosch.

Aansluitend zal Paul door zijn geliefden begeleid worden naar het crematorium.

Na het openbare afscheid in de Grote Kerk zijn degene met een persoonlijke uitnodiging of op speciaal verzoek van de familie, van harte welkom in Hotel Central voor een besloten samenzijn. De familie zal daar samenkomen om het glas te heffen op Paul.