TPL_PWTTEMPLATE_SKIP_LINK_TITLE

Vacature: Vacature Minister van Secretariaat m/v

De minister van Secretariaat is een belangrijke spil in en het geweten van de vereniging. Onder dit ministerie vallen ook de juridische zaken waar onze vereniging mee te maken heeft zoals de WBTR, het merkenrecht en de AVG. De nieuwe minister is goed op de hoogte van wet- en regelgeving waar we als vereniging mee te maken hebben en kan met behulp van specialisten in zijn ministerie, de juiste keuzes maken. Het ministerie vraagt diverse vergunningen aan en coördineert samen met de veiligheidscoördinator het veiligheidsbeleid.

Naast de ledenadministratie, bereidt dit ministerie ook vergaderingen voor, maakt ze de evenementenkalender en zorgt dat de ICT op orde is. Een belangrijke taak voor de minister van Secretariaat is het onderhouden van contacten met stakeholders van de Oeteldonksche Club. Daarin werk je nauw samen met de Minister-President. Als minister van Secretariaat maak je onderdeel uit van het Dagelijks Bestuur.

Na jarenlange trouwe dienst zoeken wij een opvolg(st)er voor onze huidige minister van Secretariaat. Geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie? Klik dan op de button hieronder!

Naar de vacature

Terug naar boven