Oeteldonksche Club van 1882

header jeugdzaken

Oeteljonk trapt af!, het was geweldig!

Zondag 9 februari was het dan eindelijk zo ver, OetelJONK trapt af! Samen met de jongste clubs van Oeteldonk, Attenooije, Astrant, Vergimmes Mooi en Festum, hebben we de boel op zijn kop gezet! Na het geweldige succes van De grôte Koekerellensjow van vorig jaar moest er wel een vervolg komen.

 

Om 14:11 uur trapte wij, De Koekerellen, de middag af met ons lijflied de Koekerel! Ouders, familie, vrienden en belangstellenden, iedereen stond te luisteren in de Pleinzaal van het Hoftheater der Amadeiro’s. Op een prachtige shoowtrap lieten wij onze muziek horen aan het publiek. Na ons was het de beurt aan de andere clubs. Nummers zowel met als zonder zang brachten de zaal in Oeteldonkse sferen. DJ Feesto zorgde ervoor dat er behalve blaasmuziek ook swingende house te horen was afgewisseld met improviserende muzikanten.

Tijdens de finale hebben we het theater op zijn grondvesten laten trillen. Samen met ruim 150 andere muzikanten sloten we de gezellige middag af. Nummers als Als het Gras 2 kontjes hoog is en Spaanse Gitaren bracht de middag tot een muzikaal hoogtepunt. Als klap op de vuurpijl speelden we met z’n alle (natuurlijk) Speedy! Het was een prachte middag!