Belangrijke informatie kaarten OC-evenementen

Wil je zeker zijn van een plaats tijdens één van onze evenementen? Lees deze informatie dan aandachtig door.

Voor alle evenementen – Vruugkwekkersconcert , Oetelsation, Keinderkupkesfeest, Open Hof, Denderdeur, maar ook de Voeijerpartij en het Grootpronkersontbijt – geldt dat je online kaarten moet reserveren. Dat kun je doen via de website van het theater. Deze link leidt naar een pagina waar per lidmaatschap een button staat waarop je kunt klikken. Je lidmaatschapsnummer is je unieke code waarmee je heel gemakkelijk kunt aangeven voor welk evenement je een kaart wilt reserveren.

Grootpronkers kunnen online reserveren vanaf dinsdag 24 januari 10.11 uur.
Alle overige leden kunnen online reserveren vanaf donderdag 26 januari 10.11 uur.

Let op! Voor alle leden geldt dat zij maximaal één kaart per lidmaatschap kunnen reserveren. Indien je meer kaarten wilt aanschaffen, dan kan dat vanaf maandag 30 januari 10.11 uur. Op deze manier geven we zoveel mogelijk leden de kans om onze evenementen bij te wonen.

Vrijkaarten OC-leden en Blauwen Aovond

Een aantal evenementen is voor verschillende leden gratis toegankelijk. Het Open Hof is voor alle volwassen leden van de Oeteldonksche Club gratis toegankelijk. Ook dan moet je de vrijkaart reserveren via de website van het theater. Voor Grootpronkers geldt dat ook voor de Blauwen Aovond. Zij kunnen daarvoor ook via de site één kaart per lidmaatschap reserveren.

Voeijerpartij en Groot Oeteldonks Ontbijt Buffet

Voor het Voeijerpartij voor de Moeraspachters en voor het Grootpronkersontbijt vragen wij je ook een (gratis) kaartje te reserveren. Op deze manier kunnen wij onze inkopen afstemmen op het aantal aanwezigen. Aanmelden gaat ook via de eerder genoemde link.

Uitzondering: Oetelsation

Voor Oetelsation kunnen door leden én niet-leden gratis kaarten worden gereserveerd vanaf donderdag 26 januari 2023, om 10.11 uur, via de website van het theater. Leden van de Oeteldonksche Club krijgen bij entree van het evenement op vertoon van hun lidmaatschapspas twee consumptiemunten en één origineel Oetelsation-embleem.

Algemene informatie

Voor alle vragen over de kaartverkoop, kun je terecht bij Tickets & Service van Theater aan de Parade, tel. 073-680 9809 of [email protected]. Houd je lidmaatschapsnummer bij de hand. Die vind je op je lidmaatschapspas. Het lidmaatschapsnummer is het unieke nummer waar de (juiste) kortingen mee worden verrekend.

Ben je je lidmaatschapsnummer kwijt, is het niet bekend of ben je het vergeten? Mail naar [email protected].

Beschikbaarheid van kaarten voor alle OC-evenementen is afhankelijk van de capaciteit van de locaties. (vol = vol).

Niet-leden (indien van toepassing en indien beschikbaar) kunnen kaarten reserveren vanaf maandag 30 januari 10.11 uur.