Oeteldonksche Club van 1882

header5

Jonas Hendriks nieuwe Minister van TMOC

Tijdens de Boerenparrelementsvergadering van dinsdag 30 mei is Jonas Hendriks gekozen tot nieuwe minister van TMOC (Technisch Ministerie van de Oeteldonksche Club). Hendriks is geen onbekende binnen Oeteldonk en binnen het bestuur. Hij vervult sinds 2001 de post van Minister van Jeugdzaken. Naar een nieuwe minister van Jeugdzaken wordt momenteel gezocht. 

Oeteldonk zoekt een nieuwe Minister van Evenementen

De Oeteldonksche Club van 1882 is op zoek naar een nieuwe minister van Evenementen; iemand die organisatorisch sterk maar tegelijkertijd een teamspeler en een verbinder is met een creatieve geest.

Het Ministerie van Evenementen organiseert een groot aantal evenementen die vallen onder de verantwoordelijkheid van de Oeteldonksche Club. Niet alleen tijdens carnaval maar vooral ook in de periode tussen 11-11 en carnaval. Dit gebeurt vaak in samenwerking met andere ministeries.

Sollicitaties kunnen tot en met 25 juni per mail worden gericht aan de vertrouwenscommissie (vcevenementen@oeteldonk.org).

Lees verder
Oeteldonk zoekt nieuwe Minister van Jeugdzaken (reactietermijn verlengd)

Oeteldonk zoekt een nieuwe Minister van Jeugdzaken. Lees verder voor meer informatie over de vraag waaraan deze persoon moet voldoen. Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 1 september 2017 worden gericht aan de vertrouwenscommissie (vcjeugdzaken@oeteldonk.org). 

Lees verder
Gerry Castelijns nieuwe Minister van Verenigingszaken

Tijdens de Boerenparrelementvergadering van 4 april jl. is afscheid na 13 jaar afscheid genomen van minjster Ron Michielsen. Tevens is Gerry Castelijns als nieuwe minister geïnstalleerd.

Veel dank aan de oude Minister en veel gelukswensen aan de nieuwe Minister!

De Grote Optocht trok maandagmiddag 27 februari door de volle Oeteldonkse straten. De route was ingekort vanwege de weersvoorspellingen. Er waren 13 praalwagens en heel veel muziek. Maar liefs 17 clubs hadden zich opgegeven voor de nieuwe muziekprijs.

Winnaar van de Grote Optocht is CV de Krabkes met de praalwagen: “VOOR JOU“ kleurt ons Pronkjuweel ROZE, WIT en GEEL. De praalwagen is een verwijzing naar de Roze Zaterdag in ’s-Hertogenbosch op 24 uni. Het ontwerp is van Theo Marks.

De 2e en 3e plaats gingen respectievelijk naar CV De Tierelantijnen en CV ‘t Heuveltje. De punten zijn toegekend aan de hand van 3 criteria: carnavaleske waarde, presentatie en originaliteit.

Pagina 1 van 15