Oeteldonksche Club van 1882

header omhelzing

Maandag 12 februari trekt de Grote Optocht voor de 105e keer door de straten van Oeteldonk en iedereen kan daar deel van uitmaken. Ook jij! Deelnemen kun je alleen, met een (vrienden)groep of (carnavals)vereniging. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via de nieuwe inschrijfformulieren. Grijp die kans!

optocht

In 2018 gaan we veel oude bekenden zien maar hopelijk ook veel nieuwe deelnemers in alle categorien. En er is volop ruimte voor vernieuwing. Zo heeft vanaf komend carnaval de jeugd een eigen plekje in de optocht. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen nu zelfstandig meedoen en komen ook in aanmerking voor prijzen. Het optochtreglement is aangepast om dit mogelijk te maken.

Natuurlijk maken ook de vele deelnemende muziekskes onze optocht bijzonder en uniek. Zij spelen vol enthousiasme Oeteldonkse evergreens en carnavaleske bewerkingen van andere bekende nummers. Ook muziek kan zich aanmelden via Venigingszaken of via optocht@oeteldonk.org. Hoe meer muziekskes, hoe groter het feest. De bonte mix van deelnemers en muziek garanderen ook in 2018 dat de toeschouwers weer kunnen rekenen op een mooi spektakel.