Direct naar:

Podcast Oeteldonk

Oeteldonks luisterplezier

Een podcast over de ins en outs van Oeteldonk. Dat is het idee achter de interviews van Rutger en Jeannete. Zij spreken bekende en minder bekende mensen over het thema en hun Oeteldonk. Per aflevering 11 minuten puur en sfeervol Oeteldonk voor alle Oeteldonkers. Wat ons betreft: veel Oeteldonks luisterplezier ...

 • #20 - Carnaval 2021: De agenda

  In deze bijzondere podcast ontvangen Jeannette en Rutger geen gasten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. De twee Oeteldonkers nemen het digitale carnavalsprogramma door en blikken vooruit op verschillende online evenementen

  Luister ook via:

 • #19 - Interview met Minster President Anita Maas over haar visie op Oeteldonk en carnaval in tijden van Corona

  Op 14 oktober 2020 is Anita Maas officieel benoemd tot Minster President van de Oeteldonksche Club van 1882. Kennismaken met Anita? Beluister dan de podcast waarin we meer te weten komen over haar visie op Oeteldonk en carnaval in tijden van corona. De opname vond plaats half september 2020. 

  Luister ook via:

 • #18 - Interview met burgermeester Jack Mikkers over carnaval en onze Peer!

  In deze podcast spreken we met burgermeester van ’s-Hertogenbosch, Jack Mikkers. Hij heeft vorig jaar voor het eerst carnaval in Oeteldonk gevierd en dat was nieuw, spannend, maar ook emotioneel. Burgermeester Mikkers vertelt over hoe hij vroeg carnaval vierde, maar spreekt hij ronduit over Peer van de Muggenheuvel…

  Luister ook via:

 • #17 - Interview met de bouwers: Hoe ontwerp en bouw je een Oeteldonkse praalwagen

  In deze podcast komen Ad van der Krabben en Theo Marks langs. Theo is een gewaardeerde wagenontwerper en Ad bouwt sinds jaar en dag met carnavalsvereniging de Krabkes praalwagens. We komen meer te weten over het proces van ontwerp tot Grote Optocht en alles wat er tussen zit. Theo en Ad werken al jaren samen en delen dan ook mooie verhalen.

  Luister ook via:

 • #16 - Interview met Minister President Sander van de Gevel over de prinselijke erfopvolging Amadeiro XXVI.

  Luister ook via:

 • #15 - Radio Kiepevel 20180130

  Radioprogramma in aanloop naar carnaval 2018. In de laatste uitzending voor carnaval 2018 wordt het jeugdprogramma doorgenomen en krijgen we alles te weten over ‘de nieuwe Knillis’ zoals hij op de markt komt te staan.

  Luister ook via:

 • #14 - Radio Kiepevel 20180123

  Radioprogramma in aanloop naar carnaval 2018. In deze uitzending komen twee kinderen van het Jeugdprotocol langs om te vertellen over hun plannen tijdens carnaval. Daarnaast omlijsten de Pintvatters muzikaal deze uitzending.

  Luister ook via:

 • #13 - Radio Kiepevel 20180116

  Radioprogramma in aanloop naar carnaval 2018. Een van de bekendste stemmen van Oeteldonk komt langs: Luud Gieles. De presentator van het Oeteldonkse Kwefestijn. Jos is op bezoek geweest in de bouwhal en doet verslag.

  Luister ook via:

 • #12 - Radio Kiepevel – Kwekfestijn 2017

  Radioprogramma in aanloop naar Kwekfestijn 2017. Tijdens deze speciale uitzending staat het Kwekfestijn centraal. De jurering, de loting, de presentatie en natuurlijk de deelnemers worden uitgebreid besproken. Ook komen de laatste nieuwtjes van het Kwekfestijn en PrinsKeuzeKeinderKwek aan bod.

  Luister ook via:

 • #11 - Radio Kiepevel 20170207

  Radioprogramma in aanloop naar carnaval 2017. In de laatste uitzending voor carnaval 2017 komt Karin Rademakers, directeur Hotel Central, langs om te vertellen over het Zomerpaleis van Z.K.H. Amadeiro. Daarnaast komen de Sjeklade Harries de uitzending muzikaal omlijsten.

  Luister ook via:

 • #10 - Radio Kiepevel 20170131

  Radioprogramma in aanloop naar carnaval 2017. Hofbrouwer, Pieter van der Meulen, directeur Heineken, komt vertellen over het traditionele Biersteken en over de kwaliteit van het gele goud. Horecaondernemer Arnold, van café Het Bosschenaartje, komt vertellen over zijn bruine café en de ruim vijftigjarige historie van de kroeg.

  Luister ook via:

Terug naar boven