Stichtingen

Belangrijk voor Oeteldonk

Naast de Ministeries, het Boerenparrelement en de Raad van State is de organisatie van Oeteldonk ook afhankelijk van andere belangrijke organen zoals stichtingen. Stuk voor stuk allemaal partijen die een belangrijke bijdrage leveren aan het bestaan van de Oeteldonksche Club van 1882.

 • Stichting Oeteldonks Gemintemuzejum

  De Stichting Oeteldonks Gemintemuzejum exploiteert het Nationaal Carnavalsmuseum, genaamd het ‘Oeteldonks Gemintemuzejum’.

  www.carnavalsmuseum.nl
 • Stichting Hendrien

  De Stichting Hendrien genereert fondsen via het ontwerpen, inkopen en verkopen van Oeteldonkse merchandise artikelen. Deze stichting is o.a. verantwoordelijk voor de productie en verkoop van de jaaremblemen.De Stichting Hendrien genereert fondsen via het ontwerpen, inkopen en verkopen van Oeteldonkse merchandise artikelen. Deze stichting is o.a. verantwoordelijk voor de productie en verkoop van de jaaremblemen.

  www.hendrien.org
 • Stichting Genootschap van het Oeteldonks Vaandel

  De Stichting Genootschap van het Oeteldonks Vaandel stelt zich als taak het bevorderen en in stand houden van de cultuur en historie van Oeteldonk. Zo heeft deze stichting o.a. bijgedragen aan de kostumering van het Protocol, de digitalisering van het Oeteldonks Muzieka Archief (OMA), lespakketten over Oeteldonk voor basisscholen en vele andere zaken.

  www.oeteldonksvaandel.nl
 • Stichting Amadeirofonds

  De Stichting Amadeirofonds beheert alle roerende en onroerende goederen van Oeteldonk.

  www.stichtingamadeirofonds.nl