Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Word lid!

En steun Oeteldonk

Oeteldonk wordt perfect georganiseerd. Maar dat kan natuurlijk niet zonder financiële ondersteuning, oftewel: geld. Onze sponsoren en de gemeentelijke subsidie dragen daar een steentje aan bij. Maar het grootste gedeelte wordt bij elkaar gebracht door de leden van de vereniging ‘Oeteldonksche Club van 1882’. Kortom: word lid en omarm het Oeteldonkse carnaval.

Jouw bijdrage. Voor Oeteldonk.

Van de kleurrijke hoofdrolspelers. Van de honderden clubkes. Van de écht Oeteldonkse muziek. Van de heerlijke evenementen. Van het mooiste feest op aarde. Wil jij ook dat Oeteldonk in vol ornaat blijft bestaan? Dan kun je ons steunen! Dat kan al vanaf € 16,54 p.p. voor de kleintjes en vanaf € 23,63 p.p. voor volwassenen. Je kunt kiezen uit zeven verschillende lidmaatschaps­vormen.

Alle voordelen. Direct genieten.

En ben je eenmaal lid? Dan kun je als lid meteen genieten van onze voordelen. We zetten ze hieronder even op een rij:

Steun Oeteldonk en word lid!

Door lid te worden van de Oeteldonksche Club van 1882 steun je het Oeteldonkse carnaval en de honderden vrijwilligers.

Jouw lidmaatschap. Snel en eenvoudig.

Lid worden is keimakkelijk. Je kiest hieronder voor ‘Jao, ik wor lid!’, je vult het formulier in en stuurt het in. Je wordt dan gevraagd om direct via Ideal te betalen voor het komende jaar (lopend van 1 juli tot en met 30 juni). De volgende jaren worden dan op factuur of per incasso in rekening gebracht. Je krijgt je pasje, jaarembleem en eventuele overige versierselen automatisch thuisgestuurd.

Clubkes die als geheel lid willen worden, kunnen zich uitsluitend aanmelden via het Ministerie van Verenigingszaken via [email protected].

Jao, ik wor lid!