Oeteldonksche Club van 1882

header clubkes

Hier vind je de laatste nieuwsberichten van het Ministerie van Verenigingszaken. Verder vind je hier de notulen van de Algemene Vergadering van Clubkes.

DSC 0210

Foto Peter van Hoof

Ook zal indien van toepassing nieuws te vinden zijn over de evenementen die het Ministerie organiseert en zaken betreffende de Dorpskapel.

Ad Siemons ontvangt OMA's Buukske

Tijdens de drukbezochte Algemene Vergadering van Clubkes op 24 oktober j.l. heeft Ad Siemons uit handen van de Minister van Verenigingszaken Gerry Castelijns de nieuwe editie 2017 OMA's Buukske in ontvangst mogen nemen.

Ad heeft zowel in het verleden als heden ten dage veel betekend voor de Oeteldonkse muziek. 

IMG 1989    IMG 1995

IMG 1997

Daktari Fanfari zoekt TROMPETISTEN
Daktari Fanfari is op zoek naar trompettisten.
Tompettisten die op zoek zijn naar een (andere) club, zijn van harte welkom bij Daktari Fanfari.
Ze kunnen contact opnemen met Vronie Veugelers (voorzitter)/ Vronie@outlook.com/ 06-33090109 
 
Blaoskapel De Stiefels zoekt versterking!

Blaoskapel de Stiefels zoekt versterking!

Wij zijn een orkestje met een diversiteit aan muziekstijlen: van dixieland tot carnaval, van ABBA tot Duitse marsen. Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor onze club. Wij zoeken ervaren muzikanten waaronder een klarinettist, een trompettist, een trombonist, een tenorsaxofonist, een sousaphonist en een altsaxophonist. Leeftijd ca 25-55 jaar. Wij zijn gewend om tijdens optredens zonder bladmuziek te spelen, om vooral in contact te blijven met het publiek. Onze vaste repetitieavond is op dinsdag bij café de Unie, we repeteren het hele jaar door, buiten de zomerstop. Vaste optredens door het jaar heen zijn onder andere kwekfestijn, carnaval, wijnfeesten in Duitsland, maritiem, kerstdweilen en diverse andere leuke optredens. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeroen van Berkel via info@stiefels.nl

Met Vriendelijke Groet

Jeroen van Berkel

Bloaskapel de Stiefels
Peelhoeven 8
5244 HC Rosmalen
Tel 073-6105376
Gsm 06-37732773

CV de Vrolijke Jongens winnen OMA's muziek award 2017

CV de Vrolijke Jongens winen OMA's Muziek Award 2017

Proficiat!

IMG 8174

04-01-2017 15:56:18

Vanaf heden in het Oeteldonks Muziek Archief (beter bekend als het OMA) eenduizendhonderdenelluf (1111) nummers. Als dat geen reden is om een nummer uit dit archief op te vragen.

Dat kan via OMA@oeteldonk.org

 
Zo houwe ut gezellig in Oeteldonk!

Wat zou het Oeteldonks carnaval zijn, zonder muziek? Wie kan zich een Intocht, Knillisonthulling of -begrafenis, Optocht of volle kroeg voorstellen zonder een clubke dat zich de blaren op de lippen en vinges speel? Niemand toch?!

Lees verder