Oeteldonksche Club van 1882

Header clubkes

Hier vind je de laatste nieuwsberichten van het Ministerie van Verenigingszaken. Verder vind je hier de notulen van de Algemene Vergadering van Clubkes.

DSC 0210

Foto Peter van Hoof

Ook zal indien van toepassing nieuws te vinden zijn over de evenementen die het Ministerie organiseert en zaken betreffende de Dorpskapel.

Blaoskapel De Stiefels zoekt versterking!

Blaoskapel de Stiefels zoekt versterking!

Wij zijn een orkestje met een diversiteit aan muziekstijlen: van dixieland tot carnaval, van ABBA tot Duitse marsen. Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor onze club. Wij zoeken ervaren muzikanten waaronder een klarinettist, een trompettist, een trombonist, een tenorsaxofonist, een sousaphonist en een altsaxophonist. Leeftijd ca 25-55 jaar. Wij zijn gewend om tijdens optredens zonder bladmuziek te spelen, om vooral in contact te blijven met het publiek. Onze vaste repetitieavond is op dinsdag bij café de Unie, we repeteren het hele jaar door, buiten de zomerstop. Vaste optredens door het jaar heen zijn onder andere kwekfestijn, carnaval, wijnfeesten in Duitsland, maritiem, kerstdweilen en diverse andere leuke optredens. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeroen van Berkel via info@stiefels.nl

Met Vriendelijke Groet

Jeroen van Berkel

Bloaskapel de Stiefels
Peelhoeven 8
5244 HC Rosmalen
Tel 073-6105376
Gsm 06-37732773

Studentenvereniging Gremio Unio, bestaat dit jaar 50 jaar

Beste Oeteldonkers,

Wij zijn k.s.v. Gremio Unio, de grootste studentenvereniging van ’s-Hertogenbosch. Misschien ben je wel eens in onze sociëteit geweest tijdens carnaval of ben je vroeger zelfs lid geweest van onze vereniging.

Dit jaar, 2017, bestaan wij 50 jaar!
24 juni 1967 te Hotel Central, twee studentenverenigingen fuseerde tot k.s.v. Gremio Unio. 50 jaar later is nog steeds veel hetzelfde als vroeger. Zo zijn wel al 50 jaar verbonden aan de HAS hogeschool, staat zelfontplooiing onder de leden nog steeds centraal en kunnen wij natuurlijk feestjes bouwen als de beste!

Aangezien 50 jaar een prachtige mijlpaal is wordt er natuurlijk groot uitgepakt dit jubileumjaar, zo wordt er op 13 april 2017 een gala gehouden te kasteel Heeswijk waar alle oud-leden van harte welkom zijn!
Rond onze verjaardag zelf wordt er een heus jubileumweekend georganiseerd. Op vrijdag 23 juni 2017 gaat dit weekend van start met een Seminar op de HAS hogeschool, hier worden discussies gehouden over onderwerpen in de Agro- en Foodsector. Na de Seminar wordt er een knallend jubileumfeest gehouden op de Onderwijsboulevard waar iedereen welkom is!
Op zaterdag 24 juni, onze verjaardag, wordt er een receptie gehouden in Hotel Central waar 50 jaar eerder alles begon.

Naast het jubileumweekend zijn wij bezig met nóg een evenement te organiseren om iets terug te geven aan de stad ’s-Hertogenbosch. Wij zijn bezig om op 28 mei 2017 ‘Jheronimus Cross, Te land, Ter zee & in Den Bosch’ te organiseren op de Parade!
Een evenement waar wagenbouwers en andere geïnteresseerden uit ’s-Hertogenbosch en omstreken zich uit kunnen leven om de mooiste en beste kar te maken en te trachten om géén nat pak te halen.

Wij hopen jullie te mogen ontvangen op onze mooie jubileumactiviteiten en kom langs tijdens carnaval in onze sociëteit gelegen op de Wolvenhoek 6!

Met feestelijke groet,

het Hoofdbestuur der k.s.v. Gremio Unio 2016-2017

Geïnteresseerd in de jubileumactiviteiten? Schrijf je dan in voor onze jubileumnieuwsbrief via onze website www.50jaargu.nl!

Geïnteresseerd in ‘Jheronimus Cross, Te land, Ter zee & in Den Bosch’? Like dan de Facebookpagina van het evenement!

 

CV de Vrolijke Jongens winnen OMA's muziek award 2017

CV de Vrolijke Jongens winen OMA's Muziek Award 2017

Proficiat!

IMG 8174

1111 Nummers in het OMA !!

Vanaf heden in het Oeteldonks Muziek Archief (beter bekend als het OMA) eenduizendhonderdenelluf (1111) nummers. Als dat geen reden is om een nummer uit dit archief op te vragen.

Dat kan via OMA@oeteldonk.org

Jan Tervoort ontvangt OMA's Buukske

Tijdens de drukbezochte Algemene Vergadering van Clubkes heeft Jan Tervoort uit handen van de Minister van Verenigingszaken Ron Michielsen de nieuwe editie 2016 OMA's Buukske in ontvangst mogen nemen.

Jan heeft zowel in het verleden als heden ten dage veel betekend voor de Oeteldonkse muziek. 

Lees verder

Pagina 1 van 2