Oeteldonksche Club van 1882

Header clubkes

Jonas Hendriks nieuwe Minister van TMOC

Tijdens de Boerenparrelementsvergadering van dinsdag 30 mei is Jonas Hendriks gekozen tot nieuwe minister van TMOC (Technisch Ministerie van de Oeteldonksche Club). Hendriks is geen onbekende binnen Oeteldonk en binnen het bestuur. Hij vervult sinds 2001 de post van Minister van Jeugdzaken. Naar een nieuwe minister van Jeugdzaken wordt momenteel gezocht. 

Oeteldonk zoekt een nieuwe Minister van Evenementen

De Oeteldonksche Club van 1882 is op zoek naar een nieuwe minister van Evenementen; iemand die organisatorisch sterk maar tegelijkertijd een teamspeler en een verbinder is met een creatieve geest.

Het Ministerie van Evenementen organiseert een groot aantal evenementen die vallen onder de verantwoordelijkheid van de Oeteldonksche Club. Niet alleen tijdens carnaval maar vooral ook in de periode tussen 11-11 en carnaval. Dit gebeurt vaak in samenwerking met andere ministeries.

Sollicitaties kunnen tot en met 25 juni per mail worden gericht aan de vertrouwenscommissie (vcevenementen@oeteldonk.org).

Lees verder
Oeteldonk zoekt nieuwe Minister van Jeugdzaken (reactietermijn verlengd)

Oeteldonk zoekt een nieuwe Minister van Jeugdzaken. Lees verder voor meer informatie over de vraag waaraan deze persoon moet voldoen. Sollicitaties kunnen tot uiterlijk 1 september 2017 worden gericht aan de vertrouwenscommissie (vcjeugdzaken@oeteldonk.org). 

Lees verder
Gerry Castelijns nieuwe Minister van Verenigingszaken

Tijdens de Boerenparrelementvergadering van 4 april jl. is afscheid na 13 jaar afscheid genomen van minjster Ron Michielsen. Tevens is Gerry Castelijns als nieuwe minister geïnstalleerd.

Veel dank aan de oude Minister en veel gelukswensen aan de nieuwe Minister!

Blaoskapel De Stiefels zoekt versterking!

Blaoskapel de Stiefels zoekt versterking!

Wij zijn een orkestje met een diversiteit aan muziekstijlen: van dixieland tot carnaval, van ABBA tot Duitse marsen. Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor onze club. Wij zoeken ervaren muzikanten waaronder een klarinettist, een trompettist, een trombonist, een tenorsaxofonist, een sousaphonist en een altsaxophonist. Leeftijd ca 25-55 jaar. Wij zijn gewend om tijdens optredens zonder bladmuziek te spelen, om vooral in contact te blijven met het publiek. Onze vaste repetitieavond is op dinsdag bij café de Unie, we repeteren het hele jaar door, buiten de zomerstop. Vaste optredens door het jaar heen zijn onder andere kwekfestijn, carnaval, wijnfeesten in Duitsland, maritiem, kerstdweilen en diverse andere leuke optredens. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Jeroen van Berkel via info@stiefels.nl

Met Vriendelijke Groet

Jeroen van Berkel

Bloaskapel de Stiefels
Peelhoeven 8
5244 HC Rosmalen
Tel 073-6105376
Gsm 06-37732773

Pagina 1 van 21