Oeteldonksche Club van 1882

Header clubkes

"OETELDONKERS, HET MAGAZINE" komt er aan!

Volgend weekend, 20/21 januari 2018, valt het magazine Oeteldonkers samen met de Bossche Omroep in de bus in het postcodegebied 5211 t/m 5237 en 5245 t/m 5247.
Dit magazine is met rood-wit-gele achtergrond verhalen, diverse weetjes, leuke columns, de complete agenda in de aanloop naar en tijdens carnaval en natuurlijk een echt Oeteldonks spelleke een echt bewaar-exemplaar.

Ook zo benieuwd? Check 20 en/of 21 januari je brievenbus of bezoek “Effe plekke bij de Bouwers” in de Bouwhal, Ertveldweg 51 te ’s-Hertogenbosch, en neem één of meerdere exemplaren mee naar huis.

Prins Amadeiro XXV en Zijn Adjudant stoppen na 12 jaar

Na 12 jaar hebben Prins Amadeiro XXV en Zijn Adjudant besloten om te stoppen. Komend carnaval zal de laatste zijn die zij in deze functie zullen meemaken. Lees hun volledige aankondiging aan alle Oeteldonkers in bijgaande brief.

Lees verder
Start en locatie kaartverkoop Oeteldonkse evenementen

Bijgaand meer informatie over de start en de locatie van de kaartverkoop voor het Keinderkupkesfeest, Denderdeur, d’n Blauwen Aovond, Open Hof, Vruugkwekkersconcert en Oetelsation.

Lees verder
CD "Carnaval in Oeteldonk" wordt op 15 december gepresenteerd

De nieuwe cd ‘Carnaval in Oeteldonk’ wordt vrijdagavond 15 december gepresenteerd bij Café de Smidse in 's-Hertogenbosch. Aanvang 20.33 uur. (Er vindt dus dit jaar geen presentatie in andere horecagelegenheden plaats.)

Op de cd staan naast alle finalisten van het Kwèkfestijn 2017, met als winnaar Jong Tèlent met het nummer ‘Ga UT maor aan de buurvrouw vraoge!', ook de winnaars van de Nacompetitie, Presentatieprijs en de Keinderkwèk.
Vanaf 16 december is de cd te koop bij diverse verkooppunten in 's-Hertogenbosch.

De jaarlijkse Oeteldonkse CD ‘Carnaval in Oeteldonk’, is een samenwerking tussen de Oeteldonksche Club van 1882 en Jan Vis, artiesten en evenementen. Eén week voor carnaval komen de nummers ook op Spotify beschikbaar. 

Oeteldonkse Bezuukskes in Woonzorgcentra

Als Oeteldonker heb je levenslang. Dat gevoel zit vaak heel diep. Het Oeteldonkse Bezuukske maakt het carnaval voor iedere Bosschenaar toegankelijk, ook voor de oudere Bosschenaar die niet meer in de gelegenheid is actief deel te nemen aan het carnavalsfeest.

Ook dit jaar komt het Oeteldonkse Bezuukske, in de aanloop naar carnaval, de boel gezellig op zijn kop zetten bij diverse Bossche Woonzorgcentra.

Lees verder
Inschrijving Grote Optocht geopend

Maandag 12 februari trekt de Grote Optocht voor de 105e keer door de straten van Oeteldonk en iedereen kan daar deel van uitmaken. Ook jij! Deelnemen kun je alleen, met een (vrienden)groep of (carnavals)vereniging. Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via de nieuwe inschrijfformulieren. Grijp die kans!

Lees verder
Ad Siemons ontvangt OMA's Buukske

Tijdens de drukbezochte Algemene Vergadering van Clubkes op 24 oktober j.l. heeft Ad Siemons uit handen van de Minister van Verenigingszaken Gerry Castelijns de nieuwe editie 2017 OMA's Buukske in ontvangst mogen nemen.

Ad heeft zowel in het verleden als heden ten dage veel betekend voor de Oeteldonkse muziek. 

IMG 1989    IMG 1995

IMG 1997

Informatie Intocht 2018
De Commissie vaan Intocht wil allereerst iedere Oeteldonker heel erg bedanken voor de mooie Intocht van 2017. Deze is uitstekend verlopen en mooi op tijd, mede dankzij jullie, de geduldige en vrolijke Oeteldonkers die al een lange tijd stonden te wachten op de Intocht van onze Amadeiro. Wij hopen dan ook dit jaar weer op de volle medewerking van iedereen die voor dit feest een warm hart heeft. Lees verder voor alle spelregels en richtlijnen. 

 

Lees verder

Uitslag Prinskeuze

Zijne Koninklijke Hoogheid Robbe van Hulst
Adjudant Willem Hanegraaf
Peerke Rijk van Gaal
Keesje Tijm Bouman
Driek Kees Tervoort
Vaandeldrager Melle Walschots
Elfje Nina Kulas

Gemeenteraod
Nando Coense
Thom Bieleman
Pepijn Meens
Max Quekel
Tygo van der Put
Dylan Link
Casper van de Gevel
Rens Claassen
Timo Huijben
Jesse van Kollenburg
Robin Sars

Gevolg
Puck van Hirtum
Emmi Kool
Mirte van den Heuvel
Lola Masselink
Linde Mureau
Lara Doomernik
Aino Kuit

Ruiterij
Jasper Krijnen
Max van Eijndhoven
Koen Bos
Simon Kiel
Gijs Goudswaard
Lotti Bol
Edwer Stappershoef
Floortje van de Vijver
Elisabeth Hilkens
Maxime van Leeuwe
Victoria Koppers
Monique Kollenburg

Uitslag Keinderkwek

1e plaats TNL ekes
2e plaats Ontdekkertjes
3e plaats Herrie Schuppertjes
Presentatieprijs De Pennekes
Theater aan de Parade prijs Gietertjes
Bambergersprijs De Meander

Pagina 1 van 14