Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

D’n Elfde van d’n Elfde: digitale opening

D’n Elfde van d’n Elfde staat voor de deur. Eerder al, hebben wij met pijn in ons hart besloten dat de Oeteldonksche Club van 1882 die dag niets organiseert. Er is daarom om 11.11 uur geen fysieke, ceremoniële opening op de Parade. Met alle coronaregels die gelden is dit voor ons organisatorisch onmogelijk. Bovendien willen we niemand uitsluiten. Dat past niet bij het gedachtengoed van een waardige carnavalsviering voor álle Oeteldonkers.  

De manier waarop het feest nu georganiseerd wordt, is niet het feest dat we zo graag samen op straten en pleinen vieren. Oeteldonk staat voor gelijkwaardigheid en inclusiviteit. Boeren en durskes, groot en klein, arm of rijk. Iedereen is gelijk en iedereen moet het feest mee kunnen vieren. 

We zijn er wel, maar op een andere manier

Ondanks dat, zijn we er op d’n Elfde van d’n Elfde wel, maar op een andere manier. De opening gebeurt zoals gezegd niet fysiek, maar digitaal. We houden daarbij rekening met de ongetwijfeld talrijke Oeteldonkers die in onze Ordenaorissen aanwezig zijn, maar zeker ook met de Oeteldonker die thuis of op zijn werk de opening wil meemaken.

Om die reden zullen we een opening op beeld hebben en die net als vorig jaar beschikbaar maken via de OC-kanalen (Facebook/Oeteldonk, Youtube/Oeteldonk) en via DTV. We maken ook een korte geluidsfragment via de XENOX-muziekcomputers in de Ordenaorissen beschikbaar. Onze Ordenaorissen hebben zo de keuze om de opening met beeld te laten zien, of het geluidsfragment af te spelen. 

Digitale ceremoniële opening via YouTube

Je kunt de digitale ceremoniële opening 11-11-2021 vanaf 11:00 uur volgen via https://youtu.be/2u4RQvIrVb4

Livestream digitale opening 11-11