Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Live uitzending Zondag!

Zondag 11 februari 11:11. D’n Hoogheid zet voet op Oeteldonkse bodem door zijn eerste stap te zetten op de stapsteen van perron 1. Na de klanken van het volkslied en de inspectie van de ruiterij vertrekt de bonte stoet naar het Stationsplein waar Amadeiro XXVI het Oeteldonkse volk toespreekt. Drukbezochte momenten waarbij duizenden Oeteldonkers graag vooraan willen staan om een glimp op te vangen van Prins Amadeiro XXVI en zijn Adjudant.

Na een groots ontvangst van de Prins Amadeiro XXVI en zijn Adjudant vertrekt deze bonte stoet naar ’t stadhuis. De Intocht is begonnen, een belevenis op zich. Prins Amadeiro en zijn Adjudant wordt langs de kant toegejuicht door honderdduizenden Oeteldonkers. Op het stadhuis volgt de officiële ambtsketenoverdracht. Daarna onthult Prins Amadeiro midden op de Markt boer Knillis die dit schrikkeljaar vergezeld is door Moeder Hendrien op zijn sokkel. Oftewel: het Feest der Feesten begint!

Dit jaar kan je deze momenten vanaf 10.33 volgen op grote LED-schermen op de markt en voor het station.

Daarnaast is er ook een livestream die je zelf af kan spelen in de kroegen of thuis op de bank. Ga naar ons YouTube kanaal: Oeteldonk Youtube kanaal of gebruik de volgende link: Live in Oeteldonk en kijk waarom ons Durp Oeteldonk zo uniek is!