Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

OC-TV: Alle informatie op een rij

Tijdens carnaval kijk je naar OC-TV! Uitzendingen over ons spel en onze cultuur, afgewisseld met humor en emotie. Elke dag staat in het teken van een ander thema. Zo is de zaterdag voor de jeugd en clubkes (lees: Oeteldonkse muziek!). Zondag staat in het teken van het protocol. Maandag draait alles om creativiteit en dinsdag nemen we afscheid van een raar jaar en onthullen we het motto voor komend seizoen. Alle uitzendingen en items worden coronaproof opgenomen in een professionele studio.

Verdere informatie over de uitzendingen kun je hieronder vinden of kijk in de agenda.

OC-TV 'Oliebollenfanten TV'

Zaterdag 13 februari staat in het teken van de jeugd. Kijk mee met Oliebollenfanten TV.  Volg de toespraak van Peerke, zing mee met het Elfje met het liedje veur de Prins en luister naar de speech van de Jeugdprins die Zijn Oliebollenfantenrijk toespreekt.

Datum: 13 februari

Start uitzending: 11:00

Meer informatie over deze uitzending

OC-TV 'De clubkes meej hart en ziel'

Meej bei oe bene op de bank kun je zaterdagavond 13 februari genieten van spetterende optredens van onder meer de Foe Jong Bende en Pompe en Verzuipen. We staan stil bij de uitreiking van het jaarplaatje en het bruisende verenigingsleven van Oeteldonk. Zaterdagavond kun je ook zien hoe de inzendingen van het afgelaste Kwèkfestijn eruitzien. Dus kwèk maar lekker mee met OC-TV!

Datum: 13 februari

Start uitzending: 20:00

Meer informatie over deze uitzending

OC-TV ‘Zomaar een dag...'

Zondag 14 februari is niet zomaar een dag. Het is de dag waarop ons Feest zou losbarsten. OC-TV brengt alle bijzondere, protocollaire momenten van carnavalszondag bij je thuis. Beleef met ons de eerste echte carnavals dag. 

Datum: 14 februari

Start uitzending: 11:00

Meer informatie over deze uitzending

OC-TV 'Oeteldonk borrelt van creativiteit'

Wagens, loopgroepen, emblemen, kielen. Oeteldonk barst van de creativiteit. Maar wat zijn de verhalen achter deze prachtige creaties? Hoe ontstaat een idee? Benieuwd? Kijk naar OC-TV!

Datum: 15 februari

Start uitzending: 19:00

Meer informatie over deze uitzending

OC-TV ‘Op11'

Op d’n laatste dag van carnaval kun je genieten van een heuse Oeteldonkse talkshow ‘Op11'. Onze Oeteldonkse presentatrice Caroline en tafelheer Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd ontvangen onder andere Boer Mikkers, minister-president Anita Maas, de jeugdprins verschillende generaties Oeteldonkers. Natuurlijk is er ook aandacht voor het Motto van volgend jaar én begraven we samen Knillis.  Leuke gesprekken, muziek, colums, humor en nog veel meer!

Datum: 16 februari

Start uitzending: 19:00

Meer informatie over deze uitzending