Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Podcast Oeteldonk: kom alvast in de sfeer

Kun je ook niet wachten tot het Feest der Feesten losbarst? Kom alvast in de sfeer met de Oeteldonkse podcast.

Oeteldonkse liefde en gein in je oren

Samen met bekende en minder bekende Oeteldonkers bespreken Jeannette en Rutger de Oeteldonkse symbolen, tradities, muziek en nog veel meer. In elke aflevering een portie onvervalste Oeteldonkse liefde en gein. 

Dit jaar zijn er al 4 podcast afleveringen verschenen. Begin november verscheen er een vooruitblik op de aankomende Elluf Elluf, met kastelein Loek de Graauw en Minister van Evenementen Sjef de Graauw te gast.

Daarna was niet alleen Peer, maar óók Kees Minkels en Hendrien te gast in de Podcast. Peer vertelt over de grote Oeteldonkse tradities. Waar komen deze eigenlijk vandaan, en waarom is het Oeteldonkse carnaval zo uniek? 

Uniek was ook de podcast met Kees Minkels. Waar Kees normaal een stilzwijgend type is, vertelt hij nu over de 'kleine' Oeteldonkse tradities die ons durp kent. 

Daarna mochten Rutger en Jeannette bij Hendrien op bezoek op de boerderij. Vol liefde praat ze ons bij over het reilen en zeilen met Peer en Kees en het huishouden. Iedere Oeteldonker kan met deze podcast een goede dosis tips opdoen om iets comfortabeler door de carnavalsdagen te komen.

Abonneer op de podcast en mis niks

Er komen dit seizoen nog twee afleveringen online die je zeker niet mag missen. Abonneer je daarom via jouw favoriete streamingsdienst op de podcast en mis niks. 

Podcast Vraog ut Veur un Vriend

Wil je nog veel meer horen? Dan hebben we goed nieuws! Dit jaar is er ook een nieuwe podcast verschenen: Vraog ut Veur un Vriend. In deze podcast beantwoorden vier oud-leden van de Biezenpèrdjes diverse vragen die je eigenlijk niet durft te stellen. Bijvoorbeeld je kiel, mag je die nu wel of niet wassen? Naar welke Veurfeesten moet je toe? Wat doe je als je een inkakker hebt tijdens carnaval? Dit en veel meer dringende vragen over de gewoonste dingen uit ons durp hoor je in de Vraog ut Veur un Vriend podcast. 

Er staan al 7 afleveringen online en, om je voor te bereiden op carnaval, komen er nog meer afleveringen aan. Abonneer je op de Vraog ut Veur un Vriend-feed om een melding te krijgen wanneer de nieuwe afleveringen verschijnen. 

Beluister de podcasts

Je beluistert de podcasts via je favoriete streamingsdiensten of op onze website.

Abonneer via jouw streamingsdienst om ook de aankomende podcasts niet te missen!