Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Vacatures Social media expert en Fotograaf

De fantastische beleving van Oeteldonk valt of staat met de geweldige inzet van honderden vrijwilligers. Dat doen we met man (vrouw!) en macht, mouwen opstropen, aanpakken en doorzetten. Zo maken we samen het ‘feest der feesten’ mogelijk.

Momenteel zijn we op zoek naar Oeteldonkers die zich willen inzetten als Social media expert en als Fotograaf. Bekijk alle openstaande vacatures.  

Vacature Social media expert / contentmedewerker

Het Oeteldonkse carnaval is voor jou het mooiste wat er is en wil je het liefst aan iedereen laten zien. Tijdens evenementen sta jij graag vooraan om verslag te maken van de laatste nieuwtjes en het hele jaar door bedenk je hoe we het verhaal op een interactieve manier kunnen vertellen aan onze volgers op social media. Enthousiast? Dan zoeken we jou!

Bekijk de vacature

Vacature Fotograaf

Onze hoofdrolspelers zet jij met jouw foto’s graag in de etalage op onze website en social media en/of de vele feestvieders leg jij met een glimlach vast op camera tijdens het feestgedruis. We zijn op zoek naar een fotograaf of fotografen voor portretfotografie of reportagefotografie. 

Bekijk de vacature

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem dan gerust eerst contact op met Reyhana Stevels, via [email protected].  

Jouw tijd en inzet. Hartstikke welkom.

Wil jij jouw expertise graag inzetten voor Oeteldonk maar zie je dit niet terug in een openstaande vacature? Je kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen naar één van de Ministeries. Jouw tijd, hulp en inzet is altijd welkom in en voor Oeteldonk!