Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Winnend embleem 'Oeteldonk blèft plèkke' 2024

Bij de Bossche Brouwers aan de Vaart is op zaterdag 30 september bekend gemaakt dat Janine de Goey het winnend ontwerp heeft gemaakt voor het jaarembleem 2023 -2024 van de Oeteldonksche Club van 1882. 

Janine is geen onbekende in de embleem ontwerpwedstrijd want ze heeft al eerder meegedaan: voor 2021 'Oeteldonk borrelt' was zij één van de genomineerden. Volgens de jury geeft het embleem van Janine gelijk duidelijk het motto weer. Het heeft een brutale en toch fatsoenlijke dubbelzinnigheid en rebelsheid in zich en is daarmee ook vernieuwend en anders dan anders. Ééntje die echt opvalt. Een creatief, origineel en gedurfd concept. Leuk uitgevoerd in een duidelijk lettertype. Het embleem is sterk door zijn eenvoud. De jury vind dat dit embleem écht in het geheugen blèft plèkke! 

Waar te koop?

Het nieuwe embleem met het echtheidskenmerk is nu te koop via hendrien.org en via andere verkooppunten. Je kunt het jaarembleem van de Oeteldonksche Club van 1882 herkennen aan het papier met het logo en motto op de achterkant van het embleem. Als je het originele embleem koopt, steun je daarmee het Oeteldonkse carnaval.

Wanneer je lid wordt van de Oeteldonksche Club van 1882 ontvang je jaarlijks gratis het embleem. Lid worden kan al vanaf € 16,54 p.p. voor de kleintjes en vanaf € 23,63 p.p. voor volwassenen.