Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Winnend embleem 'Oeteldonk omèrrumt oe' 2023

Bij de Bossche Brouwers aan de Vaart is op zaterdag 24 september bekend gemaakt dat Joery van Zandvoort het winnend ontwerp heeft gemaakt voor het jaarembleem 2022 -2023 van de Oeteldonksche Club van 1882. Volgens de jury spreekt vooral het kleurcontrast en de klassieke tekenstijl aan. Joery ontwierp ook het winnende embleem van het jaar 2019 ‘Oeteldonk leeft’.

103 ontwerpers stuurden 177 ontwerpen in. Alle ingezonden ontwerpen werden door een vakjury beoordeeld. Het nostaligisch getekende embleem van Joery van Zandvoort geeft het motto ‘Oeteldonk omèrrumt oe’ goed weer. Vooral de sfeer en de emotie die het ontwerp uitstraalt, spreekt aan.

Waar te koop?

Het nieuwe embleem met het echtheidskenmerk is nu te koop via hendrien.org en via andere verkooppunten. Je kunt het jaarembleem van de Oeteldonksche Club van 1882 herkennen aan het papier met het logo en motto op de achterkant van het embleem. Als je het originele embleem koopt, steun je daarmee het Oeteldonkse carnaval.

Wanneer je lid wordt van de Oeteldonksche Club van 1882 ontvang je jaarlijks gratis het embleem. Lid worden kan al vanaf € 15,55 p.p. voor de kleintjes en vanaf € 22,22 p.p. voor volwassenen.

Jao, ik wor lid!