Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.
Datum:
donderdag, 08 februari 2024
Tijd:
10:30 - 16:33 uur
Locatie:
Hoftheater der Amadeiro's - Hoftheatertent, Amadeiro Allee (Parade), 's-Hertogenbosch
Opmerking:
Onthaal om 10:00 uur met een kopje koffie en versnapering. Deelname € 77,77 per paar

Bambergers Lunch Bridge Drive

Ook dit jaar stelt CV de Bambergers u in de gelegenheid om op de donderdag voor carnaval deel te nemen aan de Bambergers Lunch Bridge Drive waarvan het batig saldo ten goede komt aan de organisatie van het Bambergers 55+ Carnaval, de twee door de Bambergers georganiseerde avonden voor senioren Oeteldonkers die dit jaar gehouden worden op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024. Na het succes van afgelopen jaar zijn de Bambergers blij voor alle bridge-liefhebbers dat Tini Kurvers en Léon Reijner bereid gevonden zijn om voor de 2e keer deze lunch bridge drive te organiseren. Het zal de 12e drive worden en er zal gespeeld worden in het geweldig mooie nieuwe Theater aan de Parade. En dat is voor CV de Bambergers reden voor een extra feestje tijdens de bridgedrive maar voor u ook een mooie gelegenheid om eens in het nieuwe Theater rond te kijken!

Opgeven voor deze Lunch Bridge Drive geschiedt via het sturen van een mail naar [email protected] met daarbij de vermelding van de namen van beide spelers. De kosten voor deelname zijn € 77,77 per paar. Dit bedrag dient te worden overgemaakt naar de rekening van Carnavalsver. De Bambergers IBAN NL36 INGB 0003 0646 69 onder vermelding van “Bridgedrive 2024” en de namen van de beide spelers. De inschrijving is pas definitief zodra dit bedrag ontvangen is door CV de Bambergers.
Bij deze Lunch Bridge Drive worden 6 ronden van 4 spellen topintegraal gespeeld. Tijdens de muzikaal opgeluisterde pauze (ca. 13:00 uur) word je een lunch aangeboden en omstreeks 16:00 uur zal er een overvloed aan prijzen uitgereikt worden. Naast een leuke bridge dag, ondersteun je door deelname financieel het Bambergers Carnaval 55+ Carnaval.

COMBI - ARRANGEMENT

Ook bestaat de mogelijkheid om een combi arrangement te treffen voor 2 personen speciaal voor de bridgers.
- Bridgen inclusief lunch
- Na de bridgedrive een heerlijke stamppot maaltijd
- Aansluitend op donderdagavond naar het Bambergers 55+ Carnaval
- Kosten € 167,77 voor twee personen

Terug naar het overzicht