Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.
Datum:
vrijdag, 09 februari 2024
Tijd:
12:11 - 15:11 uur
Start kaartverkoop:
04-01-2024
Locatie:
Hoftheater der Amadeiro's, Parade, 's-Hertogenbosch
Opmerking:
Zaal geopend vanaf 11:11 uur. Iedereen wordt natuurlijk in carnavaleske kleding verwacht. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Deze kunnen niet gereserveerd worden, hier geldt simpelweg, wie het eerst komt, het eerst zit! Er is voldoende ruimte voor minder mobiele bezoekers.

Koop kaartjes

Lunschkonzert Brôôd mee Spèk

D'n bèste bôôjum veur d'n Oeteldonkse Carnaval!

Vorig jaar kampeerden ze nog in een superdeluxe tent op de Parade maar komende editie kan de fanfare optreden in het spiksplinternieuwe Hoftheater! Het wordt weer een groot feest van herkenning met de bekende zangeressen Thea van de Wildenberg en Christien van Lieshout en zangers Toine Vissers en Ad van Osch die als onvervalste operazangers verschillende nummers voor hun rekening nemen. Speciaal voor dit konzert zingen bovendien verschillende leden uit de Hofhouding van Prins Amadeiro enkele vorstelijke nummers en zal de prachtige hit van de Hofmachinst “Hoog Groen” zeker ten gehore worden gebracht!. Deze 15e editie van het Lunschkonzert kent in de bekende Oeteldonkse Divao Loïs van de Ven en het duo De Henkies zeer speciale muzikale gasten die door de fanfare zullen worden begeleid.

Bezoekers gaan naast de muziek van de Kikvorschen rijkelijk genieten van brood met spek en ander lekkers. Natuurlijk zal een borreltje bij binnenkomst niet ontbreken en tijdens het konzert zullen de Kikvorschvrouwen nog diverse hapjes uitdelen. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt tot en met 6 februari a € 13,00 online te bestellen bij het Theater aan de Parade. Op 9 februari is de entree € 14,00 bij ingang van het Hoftheater.

Meer informatie:

Terug naar het overzicht