Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.
Datum:
zondag, 04 februari 2024
Tijd:
00:11 - uur
Locatie:
Overal in Oeteldonk

Veurgevel Versier Wedstrijd

Wie ontvangt uit de handen van de burgervaojer van Oeteldonk, Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd, de felbegeerde jubileumeditie van de Vergulde Veurgevel prijs? Het Ministerie van Evenementen van de ‘Oeteldonksche Club van 1882’ organiseert voor de 3x11ste keer de Veurgevel Versier Wedstrijd. Versier je gevels, etalages en vensters en maak ons Durp in aanloop naar het feest der feesten nóg kleurrijker, sfeervoller en prachtiger!

De versieringen hoeven niet overweldigend te zijn. Met name originaliteit en actualiteit, zeker óók op bescheiden niveau, wordt tijdens de jurering zeer gewaardeerd.

Woon je in de binnenstad? Dan hoef je je niet aan te melden. Woon je buiten de binnenstad? Stuur dan je inzending op social media en gebruik de hashtag #veurgevelversierwedstrijd.

Zorg dat je gevel, etalage of venster versierd is op uiterlijk dinsdag 6 februari 2024. De deskundige Zjurie kan zo in het diepste geheim de gevels en etalages bezichtigen en tot een oordeel komen.

De genomineerden worden vrijdag 9 februari 2024 geïnformeerd. De prijsuitreiking is een dag later, op zaterdag 10 februari 2024 om 14:11 uur in de Knillispoort.

Oeteldonkers, maak van ons Durp een feestelijk geheel en laat onze Oeteldonkse driekleur de boventoon voeren!

Terug naar het overzicht