Datum:
dinsdag 21 februari 2023
Tijd:
13:44 - 15:33 uur
Locatie:
Opstellen Karrenstraat, 's-Hertogenbosch

Keinderoptocht

Kom kijken naar de Keinderoptocht en wie weet zie je je buurmeisje, neefje, broertje of misschien Z.K.H. Jeugdprins Ties I wel!
Wil je meedoen met Keinderoptocht? Schrijf je dan op de dag zelf in bij het inschrijfpunt in de Karrenstraat.
Je kan je ook van te voren aanmelden. Stuur dan je naam, leeftijd, contactgegevens en in welke categorie je wilt deelnemen naar: commissieko@outlook.com

Het thema van carnaval 2023 is ʹOeteldonk Omèrrumt Oe! ʹ. Het is leuk als je iets maakt wat hiermee te maken heeft, maar het móet niet. Natuurlijk mag je ook zelf muziek maken in de optocht! Denk er wel aan dat dat alleen muziek mag zijn ʹzonder stroomʹ, dus geen versterker. Natuurlijk mogen een toeter, trompet, trommels, etc. wel! Als je iets wilt rollen, duwen, trekken of bewegen, moet je ervoor zorgen dat je hier geen motor voor nodig hebt.
Het programma:
Om 12:44 uur verzamelen we in De Karrenstraat. Bij het inschrijfpunt (herkenbaar aan de vlaggen / vaandels) kun je je inschrijven. 
• Voordat we vertrekken kijkt de jury naar je knutsels.
• Om 13:44 vertrekken we. Onder begeleiding van diverse carnavalsclubkes lopen we de route.
• Om 15:11 komen we aan in het Hoftheater der Amadeiro’s.
• Rond 15:33 is de prijsuitreiking.

Als je vragen hebt, stuur dan een mail naar CommissieKO@outlook.com
De route van de Keinderoptocht is als volgt (onder voorbehoud):
Karrenstraat – Visstraat – Hooge Steenweg – Pensmarkt – Schapenmarkt - Markt (stadhuis) – Hinthamerpromenade – Torenstraat - Parade – Hoftheater der Amadeiro’s (via de hoofdingang).

IETS NIEUWS DIT JAAR!!
Dit jaar hebben we iets nieuws, 'de kom maar voorbij optocht'. Vind jij knutselen super leuk, maar is Lego eigenlijk jouw grote passie. Of ben jij de koningin of koning van de kleine details die mensen eigenlijk van dichtbij moeten komen bekijken. Dan is de 'de kom maar voorbij optocht' echt iets voor jou!
Voor 'de kom maar voorbij optocht' zetten wij een aantal mooie tafels neer bij het eindpunt van de optocht, de Parade. Op deze tafels kunnen jullie je mooiste creaties neerzetten. En kunnen de mensen komen kijken naar alle pracht en praal.

De Keinderoptocht kan altijd handjes gebruiken om de tocht te begeleiden, of voor de jury, of om te helpen in het Hoftheater, etc. Wil je meehelpen? Meld je dan aan via CommissieKO@outlook.com

Meer informatie: