Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Belangrijke data Kwèkfestijn 2022

Op zaterdag 19 november vindt dit jaar het Kwèkfestijn plaats. Hier het overzicht van belangrijke data voor deelnemende clubkes:

Digitaal Inschrijven 63e Kwèkfestijn

Degenen die zich in 2021 ingeschreven hebben, mogen met hetzelfde nummer en melodie in 2022 weer meedoen. Wel moeten zij zich opnieuw aanmelden en de muziek en tekst uploaden via het digitaal inschrijfformulier. Een uitzondering geldt daarbij: het nummer mag niet via YouTube of een ander digitaal medium verspreid zijn geweest.

De reglementen voor komende editie kan je hier lezen. 

Alleen (club)leden die op het podium staan en aan het Kwèkfestijn deelnemen, kunnen beschikken over gratis toegangsbewijzen. Clubs met eigen muziek kunnen maximaal 44 gratis bandjes krijgen en eventueel maximaal 22 toegangsbewijzen bijbestellen voor een gereduceerde prijs van 4 euro per dagkaart. Voor clubs zonder eigen muziek is het maximaal aantal gratis bandjes 33, waarbij ook zij maximaal 22 toegangsbewijzen bij kunnen bestellen voor dezelfde gereduceerde prijs.

Voor de avond zijn toegangsbewijzen te bestellen voor 8,50 euro per kaart. Deze zijn alleen in combinatie met een dagbandje te gebruiken, en hiervoor geldt ook het maximum aantal van overdag. Op deze 8,50 euro geldt geen borg, alleen de finalisten krijgen het betaalde bedrag van de toegangsbewijzen van de avond teruggestort.

De toegangsbewijzen kunnen alleen via het inschrijfformulier voor deelname aan het Kwèkfestijn besteld en betaald worden. Tijdens de loting, waarbij maximaal 2 personen per deelnemende club, aanwezig kunnen zijn, kunnen de clubs deze toegangsbewijzen (kaarten/polsbandjes) in ontvangst nemen.

Loting Kwèkfestijn 05-11-2022

Hierbij mogen, gezien de beperkte ruimte, maximaal 2 personen per deelnemende Club aanwezig zijn.
Gelieve hier rekening mee te houden.

Inleveren toegangsbewijzen 10-11-2022 tussen 19.11 en 21.11 uur

Als achteraf blijkt dat clubs meer toegangsbewijzen hebben ontvangen dan zij nodig hebben, dienen zij deze in te leveren op donderdagavond 10 november 2022 tussen 19.11 en 21.11 uur bij de Kwèkfestijn Commissie die aanwezig zal zijn in Brasserie Cé van Hotel Central te ’s-Hertogenbosch (ingang voorzijde Markt 51-57 of ingang achterzijde Burgemeester Loeffplein 98). Deze toegangsbewijzen dienen aangeboden te worden in een enveloppe met daarop het aantal kaarten/polsbandjes en de naam van de club.

63e Kwèkfestijn 19-11-2022

Evaluatie met de clubkes