Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.
Datum:
zondag, 11 februari 2024
Tijd:
10:11 - uur
Locatie:
Stationsplein - Stationsweg, 's-Hertogenbosch

Opstellen deelnemers Intocht

Deelname aan de Intocht van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Amadeiro XXVI en Zijn adjudant is voor iedereen vrij. Omdat er ook dit jaar weer duizenden mensen langs de dit jaar gewijzigde route zullen staan en het aantal deelnemers aan de Intocht elk jaar toeneemt, wordt in het belang van ieders veiligheid iedereen verzocht de aanwijzingen van de Commissie vaan Intocht op te volgen.

Voor zowel deelnemers aan de Intocht als voor het wachtende publiek geldt, dat het voorplein rondom de fontein in zijn geheel gebruikt kan worden om op te stellen. Aan de rechterkant van de Stationsweg (aan de kant van Bakkerij Jan de Groot) zullen de koetsen voor onder andere Z.K.H. Prins Amadeiro XXVI en Peer vaan den Muggenheuvel tot den Bobberd worden opgesteld. Voor een vlekkeloos verloop van de Intocht is het dan ook van groot belang om als deelnemer en/of publiek niet tussen de koetsen te komen. De deelnemers aan de Intocht worden vriendelijk verzocht om aan te sluiten om zo te voorkomen dat er gaten vallen. 

Reglement Intocht

Heeft u vragen m.b.t. de Intocht, mail deze dan naar [email protected].

LET OP: i.v.m. de veiligheid van het publiek, alsook die van de deelnemers aan de Intocht, wordt absoluut geen gemotoriseerd verkeer toegelaten tot de Intocht. De Commissie van Intocht en de aanwezige politie zullen hier uiterst streng op toezien.

Terug naar het overzicht